InBody 970 + YSCOPE

Neste generasjons kroppsanalysemaskin fra InBody

Hva måler
InBody 970 + YSCOPE?

 • Detaljert oversikt over din kroppssammensetning
 • Muskulatur i kg og fordelingen av muskulatur i kroppen.
 • Fettmasse i kg og prosent
  • Visceralt fett (bukfett)
  • Subkutant fett (underhudsfett)
  • Fordeling av fett i kroppen
 • Kroppens væskebalanse
  • Intracellulær væske
  • Ekstracellulær væske
  • Fordeling av væske i forskjellige kroppsdeler
 • Hvileforbrenningen din. (Hvor mange kcal du forbrenner daglig ved hvile)
 • Pluss mye mer….

Detaljert oversikt

InBody 970 + YSCOPE
Et kraftig verktøy

Følg utviklingen din!

Noe av det viktigste resultatet du får fra InBody er at du kan følge utviklingen til kroppen din. Du får et mål på hvordan muskelmassen og fettprosenten din utvikler seg over tid.  Du har et mål der du kan se at du utvikler deg i riktig retning og at du når målene dine. Får du framgang med hvordan du trener og spiser? Bør du gjøre endringer i programmet ditt?

Bruk målingene til å justere treningsprogrammet ditt og kostholdet.

Når du tester deg første gangen vil du bl.a. få vite hvileforbrenningen din. Dette kan hjelpe deg når du skal lage et kostholdsprogram.  Når du tar målinger jevnlig ser du om du oppnår målene dine eller om du må justere treningsprogrammet. Kanskje ønsker du å gå opp i muskelmasse, men du ser at du heller går ned i fett. Da må du justere treningsprogrammet ditt og kostholdet. Ønsker du å gå ned i fettprosent kan du også følge med på at du går ned i fett og beholder mest mulig muskler. 

Personlig Trener og kostholdsveiledning

For en PT og en kostholdsveileder er InBody 970 + YSCOPE et uvurderlig verktøy. Man kan hele tiden følge opp resultatene til kundene og justere programmene etter å ha fått viktig informasjon fra testene.

Helse

Studier viser at det er sammenheng mellom mengden av visceralt fett (bukfett) og livsstilsykdommer som f. eks diabetes type 2 og hjerte- og karsykdommer. Med InBody 970 + YSCOPE får du oversikt over fordelingen av fettet i kroppen din og mengden visceralt fett. Har du mye visceralt fett kan du gjøre tiltak som reduserer dette for så å følge utviklingen din.

Ta vare på musklene dine når du blir eldre

Når man blir eldre er det lettere å miste muskler spesielt hvis man har et dårlig kosthold og er inaktiv. Med InBody kan du få et mål på hvordan det står til og hvordan utviklingen din er. Har du mistet muskler så er det ikke for seint. Spis bra, tren bra og følg med på utviklingen din.  Eldre kan ha god effekt av styrketrening!

Opptrening etter skade

InBody gir deg en oversikt over muskelmassen i de forskjellige kroppsdelene.  Trener du deg opp igjen etter en skade i f.eks den ene armen. Da kan du se muskel-symmetrien  mellom høyre og venstre arm for derved å se effekten av opptreningen.

Badevekten: 

Mange bruker en tradisjonell badevekt til å finne ut hvor mye de veier og ut i fra det har de en pekepinn på hvordan det står til med kroppen. Noen ønsker kanskje å «gå ned i vekt». Med det mener veldig mange at de vil gå ned i fett og beholde musklene. Men hvis badevekta viser at man har gått ned i vekt så sier ikke dette noe om man har gått ned i fett eller muskler.  For å vite dette trenger man andre verktøy.  Badevekten sier heller ingenting om det viscerale fettet (det som kan være skadelig for helsa di)

Hvis du bruker InBody 970 + YSCOPE vil du få en detaljert oversikt over kroppssammensetningen din, muskelmasse, fett (visceralt og subkutant) og hvileforbrenning.

Nøyaktig analyse av kroppen

InBody 970  er den nyeste og mest avanserte kroppsanalysemaskina fra InBody. 

Den er klassifisert som medisinsk utstyr og har en korrelasjonskoeffisient på 98.3% i forhold til DEXA (Dual-Energy X-ray Absorptiometry)

Resultatene du får er meget nøyaktige når målingene blir utført korrekt.

Sammen med YSCOPE gir InBody 970 enda mer detaljerte analyser.

Hvordan blir målingene dine presentert?

Etter at du har foretatt målingene så vil du få flere ark med resultater. Disse beskriver kroppssammensetningen din i detalj samtidig som de viser utviklingen din over tid (hvis du har tatt målinger tidligere).

Du kan også laste ned en app på telefonen der du får resultatene dine og kan følge med på utviklingen din.

Priser:

 

Tilbud som gjelder t.o.m 15. mai:

(Du trenger ikke være medlem av Tibia Trening for å benytte deg av tilbudet)

 

6 målinger pr år  49kr/mnd (ordinær pris 79 kr/mnd) (12 mnd binding)

12 målinger pr år  98kr/mnd (ordinær pris 158 kr/mnd) (12 mnd binding)

Ordinær pris pr måling: 549 kr.


Kontakt:
email: post@tibiatrening.no
tlf: 90848996 eller 97187764